Betalen

BETALEN

PAKNTAS.NL vindt het uitermate belangrijk dat jij als klant vertrouwen hebt in onze webwinkel en met een veilig gevoel je mooie aankopen doet.

DIRECT VEILIG ONLINE BETALEN MET iDEAL (Nederland)
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kan je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

Meer informatie over online betalen via iDEAL zie de iDEAL-website.

Vind je het prettiger om voor de optie vooruit betalen te kiezen, dan mag dat uiteraard ook. Hierbij geef je aan welke tas je graag wilt hebben, je ontvangt hiervoor een bevestigingsmail van PAKNTAS.NL waar ons rekeningnummer op vermeld staat. Wij gaan pas over tot bestellen van de pre-order of het verzenden van het artikel, als de betaling ontvangen is op bankrekening van PAKNTAS.NL. Deze manier van betalen zorgt er wel voor dat het wat langer duurt voordat je de bestelling in je bezit hebt dan met iDEAL.

Bij bestelling ga je akkoord mer de bestelling- en leveringsvoorwaarden van PAKNTAS.NL.

© 2010 - 2024 PAKNTAS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel