Vanuit mijn functie in de zakelijke dienstverlening ben ik dagelijks bewust bezig met verzorging, kleding en uitstraling. Elke ochtend weer is bepalen wat ik die dag aandoe, maar vooral dan afgestemd op mijn dagindeling: afspraken, kantoordag of naar relaties? En met die keuze in mijn achterhoofd ben ik ook iemand die alles wil afstemmen op mijn kleding: mijn schrijfmap met dezelfde kleur als mijn schoenen, riem, bril en natuurlijk tas.

Maar om nu elke keer honderden euro`s uit te geven aan verschillende tassen, is natuurlijk geen optie. Dit leverde dus een uitdaging op met de naam pakntas, want vanuit mijn passie heb ik nu een webwinkel waarin ik mooie tassen kan aanbieden, maar dan realistisch geprijsd. Vanuit deze ervaring en enorme passie is dus mijn webwinkel ontstaan, want zeg nou zelf: word jij ook niet vrolijk van tassen? ;-)

Wil je meer foto`s zien of meer informatie? Mailen of bellen, ik zorg ervoor! Tenslotte heb ik genoeg foto`s liggen die ik je kan toemailen om je een beter beeld te geven. 

Bedankt voor het kijken in mijn winkeltje en wellicht een tip: meld je aan voor de nieuwsbrief of 'like' de pagina op Facebook, zo blijf je op de hoogte van alle pakntas-ontwikkelingen....

Fan-TAS-tische groeten,

Na-TAS-ja Betting

 

 

 

© 2010 - 2024 PAKNTAS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel